Az autentikus amerikai steak és hamburger készítésben hiszünk.

A megyében csak nálunk kóstolhatod meg a marha legnemesebb formáját, a szárazérlelt steaket.
Prémium hamburgereinket saját fejlesztésű receptúra alapján, ‘Bársony Buciban készítjük, mely a tökéletesre kísérletezett tésztának köszönhetően simogatóan puha élményt nyújt!
Italpalettánk csak magas minőségű whiskykből, borokból, sörökből és koktélokból áll!

Tudunk bánni a hússal és alázattal állunk hozzá, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle! Saját, titkos fűszerkeverékeket használunk, mely egyedi és csak ránk jellemző ízvilágot kölcsönöz az ételeknek.

5 éve azért dolgozunk, hogy legyen hol ünnepelned az életed különleges alkalmait! Hogy legyen egy kedvenc helyed a történelmi belváros szívében, ahonnan élménnyel térsz haza!
Hiszünk a valódi vendéglátás erejében. Fontos nekünk, hogy ne csak enni járj ide, hanem kikapcsolódni, élvezni az itt töltött időt.

Születésnapok, családi ünnepek, céges vacsorák, üzleti találkozók kiemelt helyszíne vagyunk. Galériánkon privát rendezvények 25 főig kényelmesen megtartahatók. Minden jeles ünnepnaphoz kapcsolsz egy tradícionális ételt, de mit eszel, ha magadat ünnepled? Erre való a steak. Egy olyan előkelő formája a húsételeknek, amely méltó arra, hogy különleges alkalmakra tartogasd!

Ma rendeltem tőletek, és már személyesen is voltam, egyik esetben sem csalódtam. Kiszállításnál is friss volt a sültkrumpli, és 25 perc alatt megkaptam.

Image
Ákos

Hangulatos. Kedves ,gyors kiszolgálás. Finom ételek. Jövünk legközelebb is.

Image
Hollósi Péterné

Nagyon finom volt a burger, a bronxit próbáltuk. Jól megsütött húspogácsa, finom szósz. A coleslaw saláta és a burgonyachips ami mellé járt szintén nagyon finom volt. Egyik legjobb hambi, amit próbáltam. Szuper ár-érték arány.

Image
Orsolya

Tökéletes, gyors, szakszerű kiszolgálás, bőséges adag, friss volt minden, nem elvetemült árak. Két személyes tálat kértünk, a végén még el kellett csomagolni a maradékot, amiért nem számoltak fel többlet költséget. Régen a Brno étterem volt itt, cseh ételekkel, és annak emlékére mentünk a hely miatt. Végül az új éttermet is megkedveltük!

Image
Miklós

Okt.16-án voltunk itt ketten ebédelni, teljesen véletlenül keveredtük ide, finom volt minden, de azt szeretném kiemelni, hogy a felszolgáló lány volt a legkedvesebb felszolgáló, akivel Magyarországon valaha találkoztam. Igaz, mi keveset járunk Szegedre, de ha legközelebb erre lesz dolgunk, biztos, hogy itt fogunk enni 🙂

Image
Renata Reznyik

A házhozszállítás gyors és sokkal nagyobb adagot kaptunk, mint amire számítottunk. csillagos 5-ös!

Image
Forgó Marietta

Hétköznap este érkeztünk és mégis sokan voltak az étteremben, ami azt sejtette, hogy ők már valamit tudhatnak... 🙂 Gyorsan a foglalt asztalunkhoz vezettek minket és már kaptuk is az étlapot. Két fajta steaket kóstoltunk meg, mindkettő eszméletlenül finom volt. A kiszolgálás is első osztályú! Biztosan megyünk még!

Image
Eszter Barna

Ebédidőbe 30perc alatt itt volt a futár ez nagyon pozitiv. A futár tud köszönni és jofej ez még egy plusz pont. Aztán a hambik (famous és chilis) hatalmassak és finomak is .

Image
Bianka

A steak fantasztikus volt, a kiszolgáló hölgy nagyon profi és messzemenőkig kedves volt! Már miatta megérte elmenni! A hely hangulatos, jól éreztük magunkat.

Image
Katalin

Kiváló ételek, 10 pontos kiszolgálás,rugalmasak. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel!!!

Image
Jenő Kiss Horváth