• kedvezményezett neve: Famous Restaurants Hungary Kft.
• projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása az Famous Restaurants Hungary Kft-nél.
• szerződött támogatás összege: 6 343 579 Ft Ft
• támogatás mértéke: 70%
• projekt tényleges kezdési dátuma: 2020.10.09.
• projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.03.30.
• projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01204
A projekt tartalmának bemutatása:
Az Famous Restaurants Hungary Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-1.2.8-20 – A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívásra.

A projekt keretében beszerzésre került 2 db MacBook Pro laptop, mely javítja a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és munkaerő megtartását. Ezen felül 2 db DryAger DX1000 szárazérlelő hűtő, 5 db 400 literes hűtő, 5 db 400 literes fagyasztó, 1 db FM RXB-610 SMART 10 tálcás kombisütő, 2 db EPSON TM-T88V-I hőpapíros blokknyomtató, 2 db POSIFLEX TM-3114 érintőképernyő, valamint 1 db CASO WineComfort 126 palackos borhűtő.

Az Famous étterem esetében folyamatosan a vendégeink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk, valamint proaktív módon alkalmazzuk a legújabb innovációkat és tökéletesítjük a szolgáltatásaink minőségét. Igyekszünk mindig az itthon még kiforratlan steak kultúra megismerését előtérbe helyezni, hogy mind az étteremben dolgozók új és izgalmas területekkel találkozzanak, mind pedig a vendégeink változó szintű igényeit ki tudjuk szolgálni. A jelenlegi fejlesztés szerint is a szárazérlelő hűtők jelentették a legnagyobb lépést, hogy a régióban egyedülálló módon olyan technológia segítségével állítsunk elő steak húst, ami versenyelőnyt biztosít számunkra. Vállalkozásunk vezetősége a vírus időszak alatt is megtartotta az összes munkavállalóját, ezt követően is arra törekszik, hogy mindenki számára biztosítva legyen a stabil munkahely. Az új fejlesztés sikeressége is ezt a célt erősíti.