Mártások

Mártások

Szuper jó volt érdekes infokkal ellátni téged ebben az 5 hétben, nem állunk meg az okosítással, de ennek a sorozatnak most vége. ?Jöjjön a záróepizód, amiben beszéljünk a steakvacsora egy másik fontos eleméről! ?“Milyen mártást készíthetünk a steak mellé?”

Lássuk mivel találkozhatsz nálunk:
? ZÖLDBORSMÁRTÁS – Egy tejszínes, fehér mártás, amit a zöld bors és a fehérbor tesz kissé fanyarrá. Szuper kiegészítője a halaknak, de minden steak fajtához illik.

? ERDEI GOMBAMÁRTÁS – Csiperke, vargánya, szegfűgomba és rókagomba keverékéből készül a főzet, fehérborral és tejszínnel. Friss és intenzív ízű mártás, minden steakhez kiváló.

? BACON-CHEDDAR MÁRTÁS – Klasszikus, sörrel, pirított baconnal és cheddar sajtszósszal készülő mártás, mely az erős húsok a legjobb választás.? MADEIRA MÁRTÁS – Portugál borral készülő barnamártás, szintén az erősebb húsokhoz passzol, édeskés íze külünleges élményt nyújt.

? PEKÁN DIÓS KÉKSAJT MÁRTÁS – Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Egy tejszínes, olvasztott rokfort kéksajt, melybe tört pekándiót szórunk. Az érlelt húsokhoz és a halakhoz üt a legnagyobbat!