Sütés

Sütés

“Mennyire süthetjük át Önnek?”

☝️Most, hogy már 1 hete tisztáztuk, hogy véres steak nincs, bízunk benne, hogy kedvet kapsz az alacsonyabb fokozatokon készült változatokra is! ?

Pincéreink ugyan profi segítséget adnak abban, hogy melyik húsfajta, mekkora fokozaton a leginkább élvezhető, de azért íme egy kis útmutató a lehetőségekről:

? BLUE RARE- “Kékre sütött” Kérgesítve van, szinte nyers, belül 100 %-ig vörös

? RARE – “Vörös” Kérgestíve van, belül 75 %-osan vörös

? MEDIUM RARE – “Angolos” Kérgesítve van, belül 50 %-osan vörös

? MEDIUM – “Közepesen átsütött” Kérgesítve van, belül 25 %-osan rózsaszín

? MEDIUM WELL – “Félig átsütött” Kérgesítve van, belül halvány rózsaszín

? WELL DONE- “Átsütött” Kérgesítve van, 100 %-osan barna belül

A fotón pedig egy Borjú Onglet (rekeszizom steaket) látsz MEDIUM RARE fokozatra sütve. ?⚜️

Kérj tőlünk segítséget bátran és vesd bele magad a steakek varázslatos világába! ❤️