Sütés
“Mennyire süthetjük át Önnek?”
Most, hogy már 1 hete tisztáztuk, hogy véres steak nincs, bízunk benne, hogy kedvet kapsz az alacsonyabb fokozatokon készült változatokra is!
Pincéreink ugyan profi segítséget adnak abban, hogy melyik húsfajta, mekkora fokozaton a leginkább élvezhető, de azért íme egy kis útmutató a lehetőségekről:
BLUE RARE- “Kékre sütött” Kérgesítve van, szinte nyers, belül 100 %-ig vörös
RARE – “Vörös” Kérgestíve van, belül 75 %-osan vörös
MEDIUM RARE – “Angolos” Kérgesítve van, belül 50 %-osan vörös
MEDIUM – “Közepesen átsütött” Kérgesítve van, belül 25 %-osan rózsaszín
MEDIUM WELL – “Félig átsütött” Kérgesítve van, belül halvány rózsaszín
WELL DONE- “Átsütött” Kérgesítve van, 100 %-osan barna belül
A fotón pedig egy Borjú Onglet (rekeszizom steaket) látsz MEDIUM RARE fokozatra sütve.
Kérj tőlünk segítséget bátran és vesd bele magad a steakek varázslatos világába!